Beoordelingen The Black Mantis Tattoo & Piercing - netherlands

Adres: Voorstraat 247, 3311 EP Dordrecht, Nederland

Telefoon: +31 6 34151843

Soort bedrijf: Tattoo- en piercingstudio

Hoe krijg je WebSite Bellen WhatsApp
Bent u de eigenaar van het bedrijf?
Veelgestelde vragen over gebruikers

The Black Mantis Tattoo & Piercing is uniek vanwege de hoge kwaliteit van hun 'custom' tattoo's en piercings. Ze werken met een team van professionele en vriendelijke artiesten die elk een eigen stijl en touch hebben. Daarnaast streven ze ernaar om unieke kunstwerken te creëren voor elke klant, met een persoonlijke aanpak en aandacht voor detail.

The Black Mantis Tattoo & Piercing biedt een breed scala aan tattoo-stijlen, waaronder cover-ups, realisme, traditioneel, Japans, blackwork en fineline. Ze zijn ook gespecialiseerd in piercings en kunnen aan de wensen van elke klant voldoen, of het nu gaat om een eerste tattoo of piercing of om het toevoegen aan een bestaande collectie.

The Black Mantis Tattoo & Piercing werkt volgens de hoogste hygiënenormen om de veiligheid van hun klanten te waarborgen. De studio is schoon en gastvrij, en elke artiest zorgt voor een professionele en hygiënische werkomgeving. Daarnaast werken ze op afspraak om elke klant de benodigde aandacht te kunnen geven.

Je kunt een afspraak maken bij The Black Mantis Tattoo & Piercing door contact op te nemen via de website, e-mail of WhatsApp. Het wordt sterk aanbevolen om een consultatie of afspraak te boeken, zodat de studio de nodige aandacht aan elke klant kan besteden. Walk-ins, flash days en speciale evenementen worden aangekondigd op sociale media, dus volg hen op Facebook of Instagram voor updates.

The Black Mantis Tattoo & Piercing is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 17:00 uur. Op maandag is de studio gesloten, en op zondag werken ze op afspraak. Het is belangrijk om van tevoren een afspraak te maken voor een tattoo- of piercing-sessie, zodat de studio de juiste aandacht aan elke klant kan besteden.


Laat ons uw mening achter
Reactie succesvol verzonden! We zullen het de komende uren bekijken.