Beoordelingen SORRY MAMA TATTOOS - Tattoo Studio Utrecht - netherlands

Adres: Balijelaan 13, 3521 GJ Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 6 18988086

Soort bedrijf: Tatoeagezaak

Hoe krijg je WebSite Bellen WhatsApp
Bent u de eigenaar van het bedrijf?
Veelgestelde vragen over gebruikers

Sorry Mama Tattoos is super vriendelijk en professioneel. De artiesten leggen duidelijk uit wat ze gaan doen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het zetten van de tattoo. Ze werken met veel zorg en aandacht voor detail, wat resulteert in prachtige en kwalitatieve tatoeages.

Je kunt alleen via WhatsApp een afspraak maken bij Sorry Mama Tattoos. Ze vragen om specifieke informatie zoals wat voor tattoo je wilt, de grootte in centimeter, waar je de tattoo wilt en eventuele voorbeeldfoto's. Dit zorgt ervoor dat ze je zo goed mogelijk kunnen helpen en een duidelijke prijsopgave kunnen geven.

Bij Sorry Mama Tattoos kun je vanaf 16 jaar oud een tattoo laten zetten, mits je toestemming hebt van je ouder/voogd. Voor het zetten van een tattoo op je torso/rug wordt aangeraden om bijvoorbeeld een plak BH te dragen. Ze zetten geen tatoeages meer onder de 18 jaar en vragen altijd om een geldig legitimatiebewijs.

Na het zetten van de tattoo wordt deze afgedekt met folie, die je na 1 tot 3 uur kunt verwijderen. Het is belangrijk om de tattoo goed te verzorgen door deze twee keer per dag te wassen met een milde, antibacteriële zeep en in te smeren met tattoo zalf. Meer informatie over de nazorg is te vinden op de website van Sorry Mama Tattoos.

Bij het maken van een afspraak wordt er gevraagd om een aanbetaling, dit om no-shows te voorkomen. De rest van het bedrag betaal je na het zetten van de tattoo. Als je niet komt opdagen bij de afspraak of deze afzegt, ben je de aanbetaling kwijt. Betalen kan zowel met pin als contant geld.


Wat vinden gebruikers ervan?
Laat ons uw mening achter
Reactie succesvol verzonden! We zullen het de komende uren bekijken.