Beoordelingen PRIK TATTOO - netherlands

Adres: Twijnstraat 45, 3511 ZH Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 6 38387133

Soort bedrijf: Tatoeagezaak

Hoe krijg je WebSite Bellen WhatsApp
Bent u de eigenaar van het bedrijf?
Veelgestelde vragen over gebruikers

Een tevreden klant noemt PRIK TATTOO een super tattoeerder die meedenkt en luistert. Voor wie op zoek is naar een mooie tatoeage, wordt deze zaak echt aangeraden vanwege de gegarandeerde kwaliteit en gezelligheid.

PRIK TATTOO biedt handgezette tatoeages aan, gebaseerd in Helchteren. Ze specialiseren zich in handgezette tatoeages en bieden verschillende stijlen aan, waaronder floral, illustratief en fineline.

PRIK TATTOO is gevestigd aan de Twijnstraat 45 in Utrecht, Nederland. De openingstijden zijn als volgt: Maandag gesloten, Dinsdag tot en met Zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur, en op Donderdag van 11:00 tot 21:00 uur.

Om een afspraak te maken bij PRIK TATTOO, kun je contact opnemen via het opgegeven e-mailadres tattooprik@gmail.com of telefonisch via het verstrekte telefoonnummer. Daarnaast kun je ook via de website Fresha een afspraak inplannen.

Meer informatie over PRIK TATTOO en hun portfolio is te vinden op de website van TattooFinders. Hier kun je inspiratie opdoen, reviews lezen en een afspraak maken voor een tatoeage bij PRIK TATTOO.


Laat ons uw mening achter
Reactie succesvol verzonden! We zullen het de komende uren bekijken.